Vaga/aturada General 8 de Novembre 2017

Innovació Local S.L. s’adhereix a la convocatòria de vaga/aturada general del dia 8 de novembre de 2017.

Durant aquest dia el servei d’atenció a l’usuari no estarà actiu i no es donarà resposta a les incidències del servei residencial ni corporatiu.

Tanmateix, el servei no es veurà afectat, ja que disposem d’un equip d’intervenció rapida en cas d’incidències Troncals i Generals que permetran fer el seguiment i gestió de la xarxa perquè aquesta no es vegi afectada.

Lamentem les molèsties que us pugui ocasionar i restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o comentari que ens vulgueu fer arribar.

Gràcies per la vostra confiança!

Adhesió a la vaga general del 3 d’Octubre

Benvolguts. Us informem que a causa dels greus incidents d’ahir 1 octubre ens adherim a la convocatòria de vaga general i no oferirem suport durant el dia 3 d’octubre. Lamentem les molèsties que això us pugui ocasionar però no podem restar impassius davant els greus fets ocorreguts durant el dia 1 d’octubre a Catalunya i volem solidaritzar-nos d’aquesta manera amb tot el poble de Catalunya.

Innovació Local S.L. http://innovalocal.net

post

Coneixeu Som energia?

Innovalocal som col·laboradors des de 2013.

Producció: Produïm energia elèctrica en instal·lacions de generació a partir de fonts renovables (sol, vent, biogàs, biomassa, etc.), finançades amb aportacions econòmiques voluntàries dels socis.

Transport i distribució: La xarxa de transport (Alta tensió, propietat de REE) i de la xarxa de distribució (Baixa tensió, propietat de les empreses distribuïdores) formen part del mercat elèctric regulat on no hi actua la cooperativa.

Comercialització d’electricitat verda: Gestionem, comprem i facturem l’electricitat que usen els socis i sòcies que han volgut contractar-nos com a comercialitzadora d’electricitat verda, segons els certificats de garantia d’origen (CNMC). Socis particulars i empreses poden contractar la llum amb nosaltres sense haver de fer canvis tècnics a la instal·lació

Si vols tenir més informació sobre el que fan, visita la seva web: https://www.somenergia.coop/ca

post

Final four madrid 2015

Ja només falten 9 dies per la Final four de Madrid en la que Innovalocal serà la encarregada de la instal·lació, gestió i manteniment d’infraestructura telecomunicacions, per a premsa, VIP i grades.

http://www.euroleague.net/final-four/madrid-2015

post

Atic Group

Innovalocal formem part de Atic Group, en la seva web podeu veure informació sobre els projectes i el grup.

http://www.aticgrup.net/ca